Prijzen & abonnementen

Volledige prijs : 9,50 €
Verlaagd tarief * : 7,50 €
18 jaar of jonger : 6,50 €
12 jaar of jonger : 6,00 €

* Verlaagd tarief  
   European Disability Card
  Werklozen
   CJP kaart
   Leraar
   Senior (+ 65 jaar)
   Student (alle)

Ticketing

U kunt uw tickets online kopen, via onze website www.galeries.be of in de bioscoop. Reserveren is niet verplicht. Onze receptie werkt zoals gewoonlijk. Online gekochte tickets worden niet terugbetaald. De UGC Unlimited kaart en de oude 5-zits kaarten zijn geldig in de bioscoop.

Speciale kaarten en tickets

   Article 27 : 1,25 €
   5-zits kaarten : 30 euros
  Pass Cineville
   UGC Unlimited kaart is geldig (alleen de Belgische kaart)

Tentoonstelling (van Cinema Galleries) : vrije toegang


Kies voor de kaart met 5 plaatsen en profiteer van het voordeeltarief van 6€ per sessie. De kaart is onbeperkt in tijd en niet op naam: nodig je vrienden en familie uit voor een lage prijs!

* 30.00 €
* 5 plaatsen (6.00 € per zit)
* Niet op voordracht (nodig uw geliefde uit)
* Onbeperkt in tijd

Gebruiksvoorwaarden : Elke dag geldig, voor alle sessies behalve tijdens bijzondere evenementen of festivals die duidelijk op onze website zijn aangegeven. Beschikbaar ter plaatse

Heeft u een UGC unlimited kaart? Wij aanvaarden de kaart (alleen Belgische)! Het idee is om mensen te kunnen verwelkomen die hier niet eerder kwamen. Anders, om ze Cinema Galeries te laten ontdekken en ervan te laten genieten. Maar u moet weten dat Cinema Galeries (net als de distributeurs van de films met wie wij systematisch de recettes delen) minder geld krijgt voor een toegang die met de kaart wordt genomen.

Met Cineville zie je oneindig veel goede films in drie onafhankelijke bioscopen in Brussel. De Cinevillepas geeft je toegang tot alle nieuwe films én je mag naar voorpremières, klassiekers, specials en filmfestivals.